Wie ben ik?

 

Welkom! Ik ben Jeannette Vreedeveld.

Kleur geven aan het leven: dat doet iedereen natuurlijk op zijn eigen manier. Ik doe dat al jaren door te tekenen en te schilderen. Het is voor mij een uitlaatklep, een passie, ontspanning: alles waar ik behoefte aan heb tussen de bedrijven door. 

Ik ben in de zorg gaan werken omdat ik graag verschil wil maken voor mensen die niet meer in hun eigen huis kunnen wonen. Die niet meer zo zelfstandig zijn als ze altijd waren, en misschien wel continu zorg nodig hebben. Die overgang is voor ouderen vaak ontzettend moeilijk. 

Ik wilde deze twee elementen in mijn leven graag met elkaar combineren: ik ben schilderlessen gaan geven aan de ouderen waar ik mee werkte. Om samen creatief te zijn en even te ontsnappen aan het dagelijkse ritme. Van de deelnemende bewoners, hun naasten én van de directie kreeg ik niets dan positieve feedback en toen wist ik: ik gun iedereen dit!

Vanuit Kleur-in bied ik schilderlessen op locatie, in woon-en zorgcentra, maar ook aan huis, voor volwassenen. Dit bied ik volledig op maat. 

Neem gewoon even contact met me op!

Jeannette.